Vijesti:

Frižider kojim upravljate telefonom?!

TECH

Frižider kojim upravljate telefonom?!

Kompanija LG Electronics predstavila je na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES 2015) u Las Vegasu svoj prvi dupli Door-in-Door frižider mega kapaciteta (model LPXS34886C).
Ovaj model posjeduje dvije nezavisne door-in-door pregrade,omogućavajući na taj način veći komfor, bolju organizaciju i lakši pristup, u isto vrijeme obezbjijeđujući maksimalnu konzervaciju hladnog vazduha.
LG door-in-door frižider mega kapaciteta nudi Smart Diagnosis funkciju koja omogućava tehničarima u korisničkom centru i serviserima da brzo dijagnostifikuju problem preko telefona. LG Smart DiagnosisTM aplikacija za smart telefone takođe sugeriše korisniku potencijalno rešenje samom jednim pritiskom na dugme.
"Naš door-in-door koncept je bez sumnje jedan od najpopularnijih dizajnerskih pravaca u ovoj oblasti koje smo ikada predstavili",rekao je Seong-jin Jo, predsjednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution.
"Uvođenjem ovog koncepta kod frižidera mega kapaciteta, organizovanje hrane podiže se na potpuno novi nivo".
Mega frižider, kontroliše se i telefonom
Desna door-in-door pregrada dostupna je spolja jednostavnim pritiskom na dugme, a može joj se pristupiti i sa unutrašnje strane, što dodatno olakšava odlaganje često korišćenih namirnica kao što su grickalice, različita pića i sl. Lijeva door-in-door pregrada daje još dodatnog, lako dostupnog prostora putem poluge na dnu vrata.
Implementacijom inovativnog LG door-in-door koncepta bez otvaranja glavnih vrata frižidera, gubitak hladnog vazduha smanjen je za čak 47 odsto što hranu duže održava svježom.
Mega frižider, kontroliše se i telefonom
Ovaj frižider ima termički obrađene, staklene konture postavljene preko zakrivljenog stakla. Završna obrada sa crnim šarama daje notu elegancije ovom modelu, ali u isto vrijeme štiti od otisaka prstiju i fleka, tako da frižider uvijek izgleda u najboljem svijetlu.
Ovaj model je opremljen i EasyLift sistemom koji omogućava korisniku da prilagodi visinu unutrašnjih pregrada za flaše koje su više ili drugačijih dimenzija od standardnih flaša.

Izvor: Mondo.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.