Vijesti:

FCB: Ovako će izgledati prvih 11, fali jedan za brutalan tim!

FUDBAL

FCB: Ovako će izgledati prvih 11, fali jedan za brutalan tim!

Nakon što je Real u Superkupu predstavio svojih zastrašujućih prvih 11, odgovor sprema i Barcelona.


Za razliku od RealaBarcelona će pričekati s predstavljanjem udarne ekipe. Luis Suarez čeka odluka CAS-a i ako se potvrdi kazna FIFA-e, neće ga biti prvog mjeseca u sezoni. No, ima još jedan razlog. On se zove Juan Quadrado i još uvijek nije igrač Barcelone.
El Mundo Deportivo ga je uvrstio u svoju 'brutalnu 11-oricu', a sve se više njegovo ime veže uz transfer u Barcelonu, a manje u Manchester United koji ga takođe jako želi.
Ta ekipa će imati pakleni napad koju će pratiti sjajni vezni red. Baš kao i u Realu. Trojac Neymar – Leo Messi – Luis Suarez zbilja zvuči moćno, a iza njih bi trebali biti Sergio Busquets, Ivan Rakitić i Andres Iniesta. Tu mjesta nema ni za legendarnog Xavija ili Javiera Maschera koji je čudesno odigrao na SP-u.
U idealnoj postavi po katalonskom sportskom dnevniku u obrani je Francuz Jeremy Mathieu u paru s Gerardom Piqueom. Navijači su pak u anketama prednost dali mladom Bartri i to ne ispred Francuza, već Piquea! Thomas Vermaelen će se za početak trebati oporaviti od povrede, a tek onda pokušati ugurati u prvih 11.
Lijevo je Jordi Alba, a za desnog vrlo ofenzivnog beka i nasljednika Danija Alvesa otvoreno je mjesto za spomenutog Kolumbijca Juana Quadrada koji je oduševio u Brazilu. Sigurno bi pomogla prodaja Alvesa, no čini se kako će klub naći između 40 i 50 miliona eura koliko traži Fiorentina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.