Vijesti:

Lako dostupan i jeftin proizvod ubija ćelije raka

 LIFESTYLE 
Lako dostupan i jeftin proizvod ubija ćelije raka
IZVOR:kurir.rs
Soda bikarbona ili natrijum bikarbonat je zaista fantastičan proizvod. Ona je jeftina, lako dostupna i višenamjenska. Osim za kuvanje, koristi se kao proizvod za ličnu njegu ili sredstvo za čišćenje; ali ne samo to, ona je efikasna iu borbi protiv raka.




Iako zvuči nevjerovatno da nešto tako jefino kao što je natrijum bikarbonat može nadmašiti najskuplje farmaceutske proizvode postoje uvjerljivi dokazi i mnoštvo teorija koje upućuju na to da bi soda bikarbona mogla biti primarni i univerzalni medikament za široki spektar različitih oboljenja, uključujući rak i dijabetes.
Kad se radi o sodi bikarboni, to je dobro proučena i shvaćena supstanca. Već decenijama se nalazi u širokoj upotrebi, čak i od strane onkologa. Soda bikarbona se rutinski primenjuje kako bi se spriječilo da toksičnost hemoterapeutika i zračenja uništi bubrege pacijenata.
Više miliona ljudi u svijetu preventivno konzumira jone bikarbonata u vodi za piće. Pored toga ovo je i lijek koji se koristi kod kliničke acidoze kao i kod mnoštva drugih stanja. Pomaže da se svakog dana spasi nebrojeno mnogo života.
Kad se kombinuje sa drugim snažnim i temeljnim prirodnim supstancama kao što su magnezijum hlorid i jod, svako ima na dohvat ruke trojstvo medicinskih superheroja spremnih da odjednom ostvare naučna medicinska čuda. To je i supstanca koju biste trebali uvijek imati pri ruci, pogotovo u današnje vrijeme ekonomskih i zdravstvenih nevolja.

Jedan od razloga nastanka ćelija raka je promjena pH vrijednosti u organizmu ka kisjelim. Naša ishrana igra važnu ulogu u održavanju povoljnih pH vrijednosti a veliki dio savremene prehrane dovodi do smanjenja pH vrijednosti što ometa ćelijske aktivnosti i funkcije. Pretjerano kiseli pH vodi ka propadanju ćelija, što na kraju vodi do ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su rak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, osteoporoza i gastritis.
Soda bikarbona odgovorna je za transport kiseonika: širi krvne sudove i lakše otpušta kiseonik u tkiva, što znači da povećava pH vrijednost. Povišene pH vrijednosti urina spriječavaju kristalizaciju mokraćnih kanala.
Utvrđeno je da mokraćna kiselina uzrokuje dijabetes, srčane bolesti, srčane udare, giht, bubrežne kamence. Takođe stvara otrovni spoj alkosan koji stvaraju gljivice, a to znači dijabetes i konačno rak.
Foto: Ilustracija
Oralnim uzimanjem, soda bikarbona izvlači uran iz bubrega, spriječava infekciju mokraćne bešike, giht, artritis, groznicu, a pomaže i aktivnost pankreasa za koji se zna da proizvodi najviše bikarbonata i koji je odgovoran za proizvodnju insulina.
Bez obzira ima li neko srčana ili neurološka oboljenja, rak ili teži oblik gripa konzumiranjem sode i magnezijum hlorida efikasno će odstraniti otrove i kisjeline iz svih ćelija, tkiva i organa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.