Vijesti:

Šta je sa omladinom? Pogledajte šokantan selfi Podgoričanina!


DRUŠTVO

Šta je sa omladinom? Pogledajte šokantan selfi Podgoričanina!

Kako godine prolaze, izgleda da je vaspitanje djece na sve nižem nivou.

Šta se to dešava sa današnjom omladinom? Vaspitanje je postalo rijetkost, a za to su zaslužni, ko će drugo nego roditelji. 
Teško da ćete imati prilike da vidite poštovanje, neke starije vrijednosti. Danas je se sve svelo na nekulturu, bahatost i bezobrazluk.
Odnosi između ljudi su postali u najmanju ruku čudni. Stalno je prisutno izbjegavanje, ogovaranje, zavist, a toga je prije bilo mnogo manje. Danas smo na društvenim mrežama i portalima imali priliku da uočimo jednu fotografiju koja pomalo zabrinjava.
Na fotografiji je momak, vidi se da je mlađih godina, uhvatio selfi sa svojom djevojkom koja je potpuno naga, a lice joj se ne vidi. Postavlja se pitanje šta je natjeralo tog momka da ovako predstavi sebe, pa onda i djevojku javnosti. Ovo je ipak intimna fotografija. S druge strane, moramo se zapitati, kako je djevojka pristala na ovako nešto, zar nije tj. zar nijesu razmišljali o posljedicama, komentarima, jer ovo što su uradili nije baš normalno.
Kako bi to psihologija objasnila ne znamo, ali ovakvo ponašanje dolazi iz kuće. Nepoštovanje partnera, prijatelja i sl.
Dokazivanje se najčešće na neki način obije o glavu. Pogotovo u mlađim godinama, kada se ne razmišlja o sopstvenim postupcima.
Nego da ne ulazimo u te vode. Svi koji pomisle ili koji su čak uradili nešto slično, neka prvo pomisle na svoju porodicu, svoju sestru, brata i kako bi oni reagovali da to njihova djeca urade, onda će, valjda postupiti drugačije. Nadajmo se samo da je ovakvih primjera malo. Roditelji zapitajte se!

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.