Vijesti:

FOTO: Brabus od Mercedesovog Sprintera napravio “svemirski brod na točkovima”


AUTO

FOTO: Brabus od Mercedesovog Sprintera napravio “svemirski brod na točkovima”

Kad čujete za Mercedesov Sprinter, luksuz vam sigurno nije prva stvar koja će vam pasti na pamet. No, kad u istu rečenicu stavimo Brabus i ranije spomenuto dostavno vozilo, onda je to nešto što definitivno mijenja stvar.

Kao bazu, Brabusovi inženjeri uzeli su inače neugledan Mercedesov kombi i od njega napravili nevjerovatno luksuzno vozilo kojeg se ne bi posramili ni ultrabogati šeici. Vozilo imena Mercedes-Benz X Brabus Sprinter: Bussiness Lounge Edition predstavljeno je na Moskovskom sajmu automobila i odmah je zapelo za oko bogatim poslovnim ljudima koji dok svoje vrijeme ne provode u vazduhu, žele cestom putovati velikim stilom
Mercedes-Benz-x-Brabus-Sprinter-Business-Lounge-Edition-2
Iako spoljašnjost ne otkriva mnogo, četiri putnika imaju na raspolaganju sjedišta sa grijačima prevučena najfinijom kožom koja nakon napornog dana nude i mogućnost masaže, a tu je i dodatan red sjedišta ako trebate mjesto za još kojeg putnika. Električno upravljanje zavjese štiti vas od neželjenih pogleda, a vozilo je opremljeno i svom najnovijom tehnologijom poput prenosnih računara, tableta, a tu je i Full HD LCD televizor veličine 42″.
Mercedes-Benz-x-Brabus-Sprinter-Business-Lounge-Edition-4
Mercedes-Benz-x-Brabus-Sprinter-Business-Lounge-Edition-5
Mercedes-Benz-x-Brabus-Sprinter-Business-Lounge-Edition-3
Mercedes-Benz-x-Brabus-Sprinter-Business-Lounge-Edition-8
Mercedes-Benz-x-Brabus-Sprinter-Business-Lounge-Edition-7I

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.