Vijesti:

FOTO: Najljepše turske glumice


STARS

FOTO: Najljepše turske glumice

Invazijom turskih serija, dobili smo nove heroine.

Odličnom glumom, sjajnim ulogama, ali i zanosnim izgledom, osvojile su našu pažnju i srca. Naravno, mi nismo jedini koji smo primjetili ljepotu turskih glumica već ih je i američki magazin Huffington Post uvrstio u listu 100 najljepših žena svijeta.
Beren Saat, Meryem Uzerli i Berrak Tüzünataç našle su se na listi ljepotica.
Beren, koju smo gledali kao Fatmagul u seriji "Izgubljena čast" se nedavno udala za dugogodišnjeg momka Kenana Dogulua, ali čini se da joj brak izrazito godi jer je sve ljepša i jednostavno ostavlja bez daha, napisali su turski mediji nakon što su saznali da su se čak tri njihove glumice našle na popisu najljepših žena svijeta.
Glumica koja je ostavila najveći trag i ima najviše fanova je svakako Meryem Uzerli (32), poznatija kao sultanija Hurem. Ona je već prošle godine bila šesta na istom izboru Huffington Posta. Tada ih je oduševila prekrasnim očima.
Njih dvije su najplaćenije turske glumice, a cijena će nakon ove liste skočiti i Mihrunisi. Atraktivna bivša manekenka Berrak Tüzünataç (29) sve je zaintrigirala sjajnom linijom i zelenim očima.
Finalni poredak još nije objavljen, jer će čitatelji portala odabrati koja im je najljepša. Na listi su, osim tri Turkinje, i svjetski poznate dame poputMonice Bellucci i Rihanne. Prošle godine je pobjedu odnijela Jennifer Aniston, a druga je bila Mila Kunis.     

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.