Vijesti:

FOTO: Dženifer Lopez "potukla" konkurenciju: Za pločicu ispred svih

STARS

FOTO: Dženifer Lopez "potukla" konkurenciju: Za pločicu ispred svih

Na dodjeli Američkih muzičkih nagrada zvijezde su se uglavnom pridržavale jednog pravila kada je riječ o oblačenju - većina haljina su bilo je zatvorenog tipa sa malim otkirvenim dijelom.
Dženifer Lopez (45) je možda duplo starija od Selene Gomez (22), a za toliko je i smjelija od nje.
Ona se pojavila na dodjeli muzičkih nagrada u roze haljini koja potpuno otkriva njen izdefinisani stomak. Sa druge strane, Selena se pojavila u dugoj crnoj haljini sa otvorenim leđima.
Sa otvorenim stomakom i šljaštećim cipelama marke „Christian Louboutin“, Dženifer je i sama sijala. 
Fergi (39), pjevačica grupe „Black Eyed Peas“, takođe se odlučila za dugu crnu haljinu, ali je i ona bila malo smjelija od Selene, pošto je njena haljina imala izrez skoro u dužini cijele noge.
Hajdu Klum (41) je došla u Versaćeovoj haljini crne boje, takođe sa velikim izrezom i sa sjajnim roze trakama koje su razbile crno. Sandale sa visokom potpeticom imale su trake u boji onih na haljini.
Đulijana Rančić je na ovaj događaj došla u asimetričnoj haljini sa jednim otvorenim ramenom i izrezom u dužini cijele noge.
Najviše pažnje su privukle Kendal i Kajli Džener, sa kojima je bila i Kloe Kardašijan. Kendal (19) je obukla prozračnu haljinu sa šlicom, a njena mlađa sestra, Kajli (17), bila je u ljubičastoj haljini sa velikom dekolteom i velikim izrezom. Kloe (30) se odlučila za kratku crnu haljinu.
A Rita Ora je i ovaj put zadivila sve zablistavši u dugoj žutoj haljini sa otvorenim ramenima.

Izvor: zena.blic.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.