Vijesti:

Spremite se za novi VIP Veliki brat, Severina glavni učesnik?!


REALITY

Spremite se za novi VIP Veliki brat, Severina glavni učesnik?!

Želja vlasnika "Emotion"-a je da u rijaliti šou budu najveće zvijezde bivše Jugoslavije


Vlasnik produkcije “Emotion” Goran Stamenković potvrdio je da će se novi serijal "Velikog brata" emitovati na TV B92, prenosi Blic. Ovaj šou će biti emitovan sljedećeg proljeća ili jeseni. U kuću će ponovo ući popularne ličnosti iz čitave bivše Jugoslavije.
"Mi imamo ugovor za emitovanje sa televizijom “B92”, ali se čekaju medijski partneri iz regiona, kako bi se tako veliki projekat zaista i dogodio. Planiramo da nova sezona Velikog brata bude na proljeće ili jesen. Ukoliko do toga dođe, svakako ćemo se potruditi da u rijaliti šou pozovemo najveće regionalne zvijezde" , kazao je Goran Stamenković.
Mediji su ovih dana objavili da se pregovara i sa Severinom oko učešća u rijalitiju. Naime, poznata pjevačica bi trebala za dva dana da uzme 20 000 eura. Splitska pjevačica navodno pregovara sa ovom produkcijskom kućom. U kući bi trebala provesti samo 48 sati. Navodno, ova cifra nije finalna, pa Severina još ima prostora za pregovaranje. Pjevačica se nije oglašavala u medijima povodom učešća u ovom rijalitiju.
Publika bi svakako voljela da u kući vidi najveće muzičke regionalne zvijezde, ali i poneku popularnu starletu.

Izvor: Kolektiv.me/blic.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.