Vijesti:

VIDEO: NJEGOV ŽIVOT JE SVAČIJI SAN: Pronašao grešku na bankomatima pa...

ZANIMLJIVOSTI

VIDEO: NJEGOV ŽIVOT JE SVAČIJI SAN: Pronašao grešku na bankomatima pa...

Pisalo je da je transakcija poništena, ali sa bankomata sam otišao sa 200 dolara, kaže Sanders. Naime, bankomati se u određenom dijelu dana isključuju zbog redovnog održavanja, kada se transkacije ne registruju
Dan Sanders, konobar iz Australije je živio život milionera kada je 2011. godine slučajno otkrio tehnički propust na bankomatu, uz pomoć koga je podigao oko 1,2 miliona eura.
Uslijedilo je nekoliko mjeseci izuzetno lagodnog života, a Sanders je u tom periodu ogroman novac trošio na privatne letove, kockanje, skupe restorane i prostitutke.
Sve počelo tokom jednog izlaska sa prijateljima kada  je Sanders došao do bankomata da podigne novac, ali je na računu imao samo tri dolara, pa je odlučio da sa kreditne kartice prebaci 200 dolara.
"Pisalo je da je transakcija poništena, ali sa bankomata sam otišao sa 200 dolara", kaže Sanders. Naime, bankomati se u određenom dijelu dana isključuju zbog redovnog održavanja. U tom trenutku, građani mogu da podižu novac, ali bez informacija o stanju računa, jer se te transkacije ne registruju.
Sanders je nastavio da podiže novac, iznosi su neprestano rasli, a uz novac su došli i problemi.
"Izgubio sam djevojku i posao, ali sam imao neograničen izvor novca. Odlučio sam da se iživim", navodi Australijanac koji je odmah znao da će ovakav način života biti kratkotrajan.
Počeo je da živi kao milioner, a u novim krugovima se predstavljao kao profesionalni igrač pokera, hirurg ili bankar. U junu je banci prijavio propust, a oni su mu rekli da je policijska istraga u toku. Sanders je prestao da podiže novac i javno progovorio o svojom prevari.
Policija je izdala nalog za njegovo hapšenje, a on je odjednom misteriozno nestao.

Izvor: Kurir.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.