Vijesti:

Samsung predstavio novi proizvod


TEhnologija

Samsung predstavio novi proizvod

Sat je jedan od najvažnijih stilskih dodataka za muškarce i  svako od nas trebao imati barem jedan kvalitetan primjerak. Samsung nam donosi novi pojam modernog sata.

Borba oko tržišta pametnih satova se dodatno zahuktala pojavom glasina da bi Apple uskoro mogao predstaviti svoj dugo očekivani iWatch pametni sat, pa su u Samsungu brzo reagovali i predstavili Samsung Gear S pametni sat s zakrivljenim ekranom.
Samsung-Curved-Gear-S-Smartwatch-1
Novi Gear S Samsung planira pustiti u prodaju već u oktobru, ali za sada još nisu definisali cijenu. S obzirom da nam se ovakvi gadgeti jako sviđaju, nadamo se da se neće raditi o ciframa koje će odbijati većinu korisnika. No, prije nego se odlučimo počastiti s jednim ovakvim komadićem tehnologije, definitivno ćemo pričekati da vidimo s čime će nas ovog puta pokušati iznenaditi Apple.
samsung
Gear S će imati zakrivljeni AMOLED ekran od 2″, a biti će opremljen 3G tehnologijom kao i mogučnošću konekcije s drugim uređajima putem Bluetooth i WiFi konekcije. Naravno, možete ga upariti sa svojim mobilnim uređajem i na taj način odgovarati na pozive, pregledati poruke, ali i koristiti ugrađeni GPS da bi pratili svoje sportske aktivnosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.