Vijesti:

FOTO: Dokaz koliko šminka može da izmijeni lik


MODA & LJEPOTA

FOTO: Dokaz koliko šminka može da izmijeni lik

Slavne ljepotice se jako trude da održe sliku o tome kako su prirodno savršene, pa iz kuće ne izlaze bez šminke, ili bez naočara za sunce.

Srećom, nisu sve takve. Neke od njih se rado pojavljuju nenašminkane, i ponosno ističu to da niko nije savršen. Druge bi radije spavale sa šminkom, ali upornim paparacima je pošlo za rukom i njih da uslikaju. 
Da li biste prepoznali ovu seksi divu da je vidite na ulici? Bez šminke i frizure,Megan Foks izgleda potpuno prosječno. S obzirom na to da je imala problema sa licem, proširene pore se jasno vide, a oči ne dolaze do izražaja kao kada su uokvirene vještačkim trepavicama.
Često se priča o tome kako Šeron Stoun izgleda fantastično za svoje godine. Međutim, ona je pokazala da bez šminke ipak ima kožu prosječne 56-godišnjakinje. Iako ima tijelo znatno mlađe žene, bore, podočnjaci i hiperpigmentacije odaju koliko godina ima. Naravno, pod šminkom se ništa od toga ne vidi. Ipak, ona spada među one zvijezde koje ne kriju ni bore ni godine, pa je često viđamo bez šminke.
Margot Robi je oduševila cio svijet svojo ljepotom kada se pojavila u filmu "Vuk sa Vol Strita". Prelijepa plavuša, nažalost, bez šminke izgleda sasvim obično, i teško da bi je neko prepoznao na ulici.
Lana del Rej ostavlja bez daha svojim krupnim zelenim očima, koje rado ističe ajlajnerom i vještačkim trepavicama. Ipak, bez šminke ova pjevačica ima sitne oči. Doduše, Lana izgleda jako lijepo i u prirodnom izdanju, a koža djeluje kao da joj puder nije ni potreban.
Kim Kardašijan spada među one zvijezde koje iz kuće izlaze isključivo pod punom šminkom, ili sa velikim naočarima. Međutim, fotografi su uspjeli da je uslikaju kako se vraća sa pilatesa, bez trunčice šminke. Na njenom primjeru se jasno vidi koliki uticaj ima šminka.
Mlađana El Faning ima jako svijetlu put, pa u prirodnom izdanju izgleda bolešljivo. Iako se ni na crvenom tepihu ne šminka mnogo, malo maskare i rumenila je dovoljno da učine da izgleda zdravije i svježe. Bez šminke El vjerovatno ne bismo preopoznali da prođe pored nas.

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.