Vijesti:

FOTO: Ovo su najseksi košarkašice na svijetu!


SPORT STARS

FOTO: Ovo su najseksi košarkašice na svijetu!

Dok se u Turskoj održava Svjetsko prvenstvo u košarci za žene, vrijeme je da vas upoznamo sa najseksi košarkašicama.
Neke od ovih djevojaka koje ćete vidjeti ne igraju na Svjetskom prvenstvu, jer im se ekipe nisu plasirale.
Jedna od najseksi igračica je sigurno Marija Stepanova iz Rusijekoja visinom od 203 cm ipak plijeni izgledom i seksipilnošću. Na žalost lijepa Maša ne igra na Svjetskom prvenstvu jer se Ruskinje nisu plasirale.
Osim Stepanove još jedna Ruskinja izaziva poglede gdje god se pojavi, a to jeNatalija Zedik koja ima manekensku građu (183cm 74kg).
Bilo bi potpuno bezveze da ne pomenemo najzgodniju košarkašicu HrvatskeAntoniju Mišuru, koje takođe nema na parketu dvorane "Abdi Ipekči".
Selekcija Amerike jeste favorit na Mundobasketu, ali jedna od najljepših košarkašica Tifani Suarez nije izborila mjesto u timu. Da se gledala ljepota dobila bi mjesto u startnoj petorci.
Ko voli žensku košarku sigurno zna za Emanuelu Salopek koja prijeti da preuzme titulu najljepše od Hrvatice Antonije Mišure.
Vrijeme je da se okrenemo i na djevojke koje igraju na Svjetskom prvenstvu. Jedna od najljepših je Kubanka Jamara Amargo.
Tu je i Milica Dabović iz Srbije koja se visoko kotira na listi najzgodnijih košarkašica. Ona je kapiten reprezentacije, i uskoro je očekuje borba za polufinale.

Izvor: Telegraf.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.