Vijesti:

Ispovijest djevojke s hotlajna!

ZANIMLJIVOSTI

Ispovijest djevojke s hotlajna!

Magazin The Verge donosi ispovijest jedne od "kraljica vrućih linija".
Deniz (31) živi prosječnim životom u Miamiju, "po danu" je marketinški stručnjak, a "po noći" radi na vrućoj liniji. Ljeta provodi na putovanjima, uglavnom po Evropi.
Dobro zarađuje i zapravo je - zvijezda. I poprilično je optimistična kada je u pitanju budućnost njene "noćne" karijere.
"Još postoje oni koji vole glas, a ne video. Većina mojih klijenata imaju oko 45 ili 50 godina, uglavnom muškarci koji se baš i ne snalaze na internetu", objašnjava Deniz (ime je, naravno, izmišljeno).
"Mislim da ću preživjeti. Ima nešto posebno u telefonskom seksu, razlika je, velika, između toga i video seksa. Teško je glumiti kad vas neko gleda. Telefon ostavlja puno više prostora za maštu, možeš raditi šta god poželiš", kaže Deniz.
Deniz zarađuje 5 dolara svakih 15 minuta, međutim, napojnice koje dobija od stalnih mušterija plaćaju joj ljetovanja po Evropi. 
"Zaradim u prosjeku oko 4.000 dolara mjesečno, a ponekad i do 6.000 dolara", navodi Deniz. 
Ima i morbidnih zahtjeva, no, Deniz se može povući kad god poželi. Ipak, ne povlači se baš na svaku naznaku nečeg bizarnog.
"Ponekad se osjećam krivom, a onda kažem - ma ko ih šiša. Imaju supruge, djecu.... Ali onda se sjetim da upravo preko telefona zavode 21-godišnju studentkinju i obećavaju joj sve i svašta kako bi je odvukli u krevet. Šta da sam zaista ona? Da imam 21 godinu i da nasjednem na njihova obećanja?", pita se Deniz. 
Deniz se ne stidi svog posla, o njemu otvoreno priča i zapravo se ponosi činjenicom da je jedna od najuspješnijih u toj industriji. No, uskoro planira povlačenje, iako zna da će joj karijera "kraljice vrućih linija" nedostajati:
"Umorna sam malo od te glume, ali opet, nedostajaće mi sve te fantazije i taj izmaštani svijet".

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.