Vijesti:

FOTO/VIDEO: Džejms promašio zakucavanje, Brajant mu se smijao!

KOŠARKA

FOTO/VIDEO: Džejms promašio zakucavanje, Brajant mu se smijao!

Dvije zvijezde NBA imale zanimljive role u noći između četvrtka i petka. Klivlend slavio
Jedan meč u Londonu i dva na severnoameričkom tlu i samo trijumf gostiju i to Lebrona Džejmsa sa Klivlendom protiv Lejkersa na terenu tima Kobija Brajanta.
Dvije zvijezde današnjice su imale meč za ponos. Lebron je sa 36 poena dominirao na parketu, bez obzira što je još jednom potvrdio da ga odbrana mnogo ne zanima (pogledati video ispod).
Meč u Stejpls centru obilježio je i promašaj zakucavanja najboljeg igrača Klivlenda, poslije kojeg je došlo do manje komunikacije sa Brajantom propraćene smijehom.
Foto: AP/Tanjug
Kako je to izgledalo u snimku, pogledajte ispod.
Kobi je imao meč karijere kada su u pitanju asistencije. Čak 17 puta je dodao kolegama loptu za poentiranje, švo je rezultat vrijedan pažnje.
Za malo tripl dabl Džejms Hardena i 200 pobjeda trenera Hjustona u NBA glavno su obilježje susreta između raketa i Oklahome.
Bradonja iz redova teksaškog tima je 17. utakmicom sa trideset plus poena (ovog puta 31) je potvrdio da je najbolji strijelac lige. Imao je i 10 asistencija, odnosno 9 skokova.
U LONDONU MLAKO
London je vidio košarkaški spektakl, ali ne i NBA neizvjesnost, pošto je Milvoki demolirao Njujork u O2 areni, gdje je bilo prisutno “Vipovaca” na svakom ćošku.
Fudbaleri, pjevači, modeli, pratili su utakmicu koja je izgubila draž već poslije prve četvrtine 31:13.
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
REZULTATI
Milvoki – Njujork 95:79
Hjuston – Oklahoma 112:101
L.A. Lejkers – Klivlend 102:109

Izvor: Telegraf.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.