Vijesti:

FOTO: NEVJEROVATNO: Ovako izgleda sestra Džordža Klunija

STARS

FOTO: NEVJEROVATNO: Ovako izgleda sestra Džordža Klunija

Među gostima na vjenčanju Džordža Klunija bila je i njegova sestra Adelina Zejidler koja sa zgodnim glumcem nema ama baš ništa zajedničko, pa je neko lako mogao i da je zamijeni za uljeza.

Adelina je u društvu brata i mladoženje Klunija, brodom stigla do hotela gdje se održala ceremonija vjenčanja gdje su ih čekali roditelji i Nik i Nina Kluni.
Adelina Zejidler (53), poznatija još kao i Ada Kluni, starija je sestra Džordža Klunija, i njen život stil manje je glamurozan od životnog stila njenog mlađeg brata.
Ada radi kao knjigovođa u Kentakiju, gdje joj žive roditelji i ima dvoje djece. U jednom ranijem intervjuu Ada je otkrila da nije bila na prvom Klunijevom vjenčanju kada se 1989. godine oženio glumicom Talijom Balsam, jer je kako je rekla o "vjenčanju saznala iz novina".
Tada je takođe ispričala da sa bratom komunicira samo posredstvom mejla, jer nema njegov broj mobilnog telefona kao i da se viđaju jednom godišnje i kada  Kluni dođe u posjetu roditeljima. 
"Nemam njegov broj mobilnog jer ne bih željela da se desi da izgubim telefon, pa da neko to poslije zloupotrijebi. On može da me zovne, i ponekad to i učini, ali oboma nam je lakše da se dopisujemo mejlom," rekla je tada Ada.

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.