Vijesti:

FOTO/VIDEO: IMDB: Tri domaće serije nalaze se u top 50 najboljih serija na svijetu

FILM

FOTO/VIDEO: IMDB: Tri domaće serije nalaze se u top 50 najboljih serija na svijetu

Na najuticajnijem filmskom portalu, među 50 serija sa najvišim ocjenama nalaze se "Top lista nadrealista" je na 14, "Državni posao" na 23. i "Otvorena vrata" na 43. mjestu
U nevjerovatno jakoj konkurenciji više od 100.000 serija, na najpoznatijem filmskom sajtu IMDB, među 50 najbolje ocjenjenih svjetskih serijala se nalaze i “Top lista nadrealista” na 14, “Državni posao” na 23. i “Otvorena vrata” na 43. mjestu!
Printskrin: Imdb.com
Ilustracije radi, dvije fenomenalne serije “Breaking Bad” i “Game Of Thrones” zauzimaju 10. i 11. mjesto sa prosječnom ocjenom, 9,5 dok su “Nadrealisti” (9,4), “Državni posao” (9,3) i “Otvorena vrata” (9,2) samo za trunčicu slabije ocjenjeni.
A koliko je ovako visok plasman ravan podvigu, najbolje pokazuje podatak da se iza “Top liste nadrealista” i “Državnog posla” nalaze i hitovi kao što su “Sherlock”, “True Detective” i “The Sopranos”, dok su “Otvorena vrata”, na primjer, bolje ranigarana od poznatih američkih serija kao što su “Arrested Development” i “Cooper, Just Like That”.
Inače, za svoje omiljene serije glasaju fanovi iz cijelog svijeta, a lista će se, u zavisnosti od pristiglih glasova, vjerovatno mijenjati.

Izvor: Telegraf.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Klik.ba Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Pokreće Blogger.